January 31, 2011

Heels

I love this photo, it comes from Tumblr. 
Hi guys,


Which girl doesn't love (high) heels? I do, and I think every girl does it.
But I don't wear heels very often. I have to wear them more often. But how to walk on them? That's a big problem for a lot of girls. So here are some dutch tips!Als eerst, hakken zijn natuurlijk hartstikke mooi, vooral onder een jurkje. Maar het kan ook prima onder een jeans of een andere broek. En je traint ook nog eens je kuit en been spieren! Veel mannen vinden het trouwens mooi als hun/een vrouw hakken draagt. Allemaal voordelen om snel een mooi paar aan te schaffen! Maar dan komt dus het grootste probleem, het lopen op je hakken. Hier zijn 6 stappen om het goed te leren. 

1. Koop altijd schoenen die je goed passen! Als je een geweldig paar ziet, en je ze past wil je meestal dat ze passen. Terwijl ze soms toch net even iets te groot zijn. Koop ze dan niet! Als je hakken te groot zijn, zakken je voeten naar beneden waardoor je steun verliest en steeds uit je schoen glipt.
2. Als je hakken draagt ga je automatisch een beetje op je tenen staan. Het is dus belangrijk om eerste goed op je hakken te kunnen staan. Natuurlijk klinkt dat heel makkelijk - en dat vind ik het ook - maar deze basis is wel heel belangrijk!

3. Een goede houding is belangrijk! Dus sta recht op en je schouders naar achter, en borst naar voor. Wees dus niet bang om jezelf te laten  zien. Deze houding is heel evenwichtig, waardoor het lopen makkelijker wordt. 
4. Om goed op je hakken te kunnen lopen, heb je een andere techniek nodig dan het lopen op normale schoenen. Je moet vanuit je heupen bewegen. Ontspan je heupen en knieën. Als je draait moet je ook vanuit je heupen draaien. Het handigst is om dit even te oefenen voor de spiegel. 
5. Als je dat allemaal onder de knie hebt, kun je je eerste stappen gaan zetten. Denk aan je houding bij de eerste stappen. Na een tijdje zul je merken dat het steeds beter gaat. 
6. Als je elke avond even je hakken aandoet, en er ongeveer een half uurtje meeloopt, wennen je voeten eraan. Op een gegeven moment zal het dan ook minder pijn doen, dat merk je vanzelf. Als dat allemaal is gelukt, kun je ze dragen naar feestjes, school of werk. Het is dan dus belangrijk dat je het lang volhoudt, want het is natuurlijk niet zo handig als je daar van schoenen moet verwisselen. 
Dus blijf oefenen, en overhaast niet! Dan zul je zien dat je het zo onder de knie hebt. 


This was my 100th post! I really like it, and I'll say thank you for the sweet comments you leave and for following! On 27th February I have my blog one year! And it's also my birthday.  


Love, Mireille.

8 comments:

 1. wat een prachtige foto bovenaan!

  ReplyDelete
 2. Die op de eerste foto zijn geweldig. Dat zijn die van Asos.. Ik twijfel nog steeds ze te moeten kopen! Leuke tekst.

  ReplyDelete
 3. Leuk artikel weer!
  jij hebt van mij de stylish blogger award gewonnen (: kijk maar op mijn blog voor meer informatie. xoxoxo

  ReplyDelete
 4. haha, snap(te) ik ook niet echt (:
  volgens mij moet je hem gewoon op je blog zetten en dan die stappen 1,2,3 en 4 doen. wel een beetje vaag, maarja.
  xoxo

  ReplyDelete
 5. i love heels too! you're right , who doesn't love high heels! :-)

  Babi
  http://whenbabispeaks.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Ik kan gelukkig op hakken lopen (hoop ik maar ik hoor ze nooit klagen dus ik neem aan dat ik het goed doe hahaha)

  www.musthavefashion.nl / www.musthavefashionblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Echt een heerljke foto, ziet er leuk uit!

  ReplyDelete

I really appreciate that you'll take the time to leave a comment. If you have any questions, you can ask them always!

Love. ♥